Sådan finder du de perfekte briller til gråt hår

- En komplet guide

Som man siger, "jo ældre man bliver, jo klogere bliver man". Og med den visdom følger også en erkendelse af, at gråt hår er en naturlig del af aldringsprocessen, og mens nogle vælger at farve deres hår for at dække over de irriterende sølvstrå, omfavner andre deres grå hårlokker. Uanset om du forsøger at skjule dit grå hår eller vise det frem med stolthed, er der én ting, der er sikker: Det rigtige par briller kan gøre hele forskellen.

Der er en stor fordel ved at have gråt hår, når du vælger dine stilfulde briller: dine muligheder er uendelige! Du kan vælge alle slags stel, da grå hårfarve ikke kolliderer med nogen stelfarve. Men hvis du leder efter briller, der komplimenterer dit grå hår bedst, bør du overveje, hvilken type grå farve dit hår har.

Briller til ‘salt og peber’ hår

Der findes mange typer af gråt hår, så vi skal undgå at generalisere gråt hår, når vi skal vælge de perfekte briller. Og når du skal vælge de rigtige briller, kan du enten vælge stel, der har samme farve som dit grå hår, eller du kan vælge en kontrastfarve. Rigtig mange af os har en salt og peberfarvet farve af gråt hår. Hvis du f.eks. har salt og peberhår, kan du vælge stel, der er til den mørkere side, som f.eks. sort eller skildpadde mønster. Dette vil være med til at skabe en kontrast mellem dit hår og dine briller og få dit grå hår til at fremstå rigtig flot.

Briller til lysegråt hår

Hvis du har lysegråt hår, kan du tillade dig at være lidt mere eventyrlysten med dit brillevalg. 

Fede, livlige farver vil virkelig skille sig ud mod dit lysegrå hår, så vær ikke bange for at eksperimentere med forskellige nuancer. Og hvis du er på udkig efter et mere diskret look, er nude farvede toner altid et sikkert valg.

Briller til mørkegråt hår

Hvis du har mørkegråt hår, har du også mange muligheder, når det kommer til at vælge de rigtige briller. Stort set alle farver vil komplimentere dine mørkegrå lokker, så du her skal du endelig eksperimentere. 

Mange mennesker tror, at et sort stel er det eneste rigtige valg, hvis du har gråt hår, men det er ikke nødvendigvis sandt. Hvis du vil have dine briller til at skille sig ud, kan du prøve et par farvestrålende briller eller endda et par med mønstre. 

Uanset hvilken type gråt hår du har, er der et par briller hos Luxreaders som vil hjælpe dig med at se godt ud. Så vær ikke bange for at eksperimentere, indtil du finder den perfekte stil for dig.

Luxreaders har et praktisk Virtual Try-On-funktion, som du kan bruge til at finde ud af, hvordan du ville se ud i mange af vores brillestel ved hjælp af dit kamera på telefonen, upad eller computeren. Klik på knappen ‘Try on’ når du gennemser vores briller i dansk design på hjemmesiden, så du kan se, hvordan vores briller ser ud på dig.

Briller til sølvfarvet hår

Hvis dit grå hår har et strejf af sølv, kan du måske prøve stel, der også er sølvfarvede. Det vil være med til at skabe et sammenhængende look. Hvis dit grå hår er mere til den helt sølvfarvede side, kan du prøve stel, der er lidt lysere i farven, f.eks. hvidt eller cremefarvet. Disse farver vil være med til at blødgøre dit look og give dig et mere blidt udseende. Du kan også eksperimentere med forskellige former og størrelser af stel for at finde det perfekte par til dine sølvfarvede lokker.

Hvis du ikke er sikker på, hvilken farve briller der passer bedst til dig, er vores kundeservice team naturligvis altid glade for at hjælpe dig. Du kan også tjekke vores artikel om brilletrends for at få inspiration, når du skal vælge dit næste par briller.

Briller til kort gråt hår

Hvis du har kort gråt hår, kan du vælge stel med en fed farve eller en unik form for at supplere dit hårs kølige tone. Nogle gode muligheder for denne hårfarve og længde omfatter skildepadde mønsteret, levende røde og brune nuancer. Når du kigger efter briller, skal du huske på, hvordan de vil supplere ikke kun din ansigtsform, men også dine smukke grå lokker.

Hvilken slags briller passer godt til gråt hår?

Når du har besluttet dig for, hvilken farve dine briller skal have, der passer til din type grå hår, er det tid til at finde den brillestil, du foretrækker. Kan du lide et mere traditionelt look, eller er du på udkig efter noget lidt mere moderne?

Hvis du ønsker at holde tingene enkle og klassiske, kan du vælge et par ovale eller runde briller. Men hvis du føler dig lidt mere eventyrlysten, kan du prøve et par rektangulære briller.

Når du har overvejet alle disse faktorer, kan du være sikker på at finde det perfekte par briller til dit grå hår.

Uanset hvilken type briller du vælger, skal du huske, at det vigtigste er at finde et par, der får dig til at føle dig selvsikker og stilfuld. Når alt kommer til alt, er gråt hår smukt i alle aldre!

Gråt hår kan være smukt i alle aldre...

...og med de rigtige briller kan du udligne alle tegn på aldring med de rigtige briller. Hos Luxreaders er vi sikre på, at du finder det perfekte par briller, der ikke kun forbedrer dit syn, men som også får dig til - afhængigt af dit formål - at se yngre og mere stilfuld ud. Så vent ikke - gennemse vores store udvalg af læsebriller, blue light briller og solbriller i dag!

Briller, der kompenserer for gråt hår

Har du nogensinde lagt mærke til, hvordan briller kan ændre en persons udseende fuldstændigt? De kan få en person til at se klogere og mere seriøs ud, eller endda tilføje et strejf af smart raffinement. Briller kan også have en anderledes effekt på gråt hår. Ved at vælge stel i komplementære farver kan briller til gråt hår skabe en illusion af fylde og dybde i håret. Derudover kan briller med dristige designs trække opmærksomheden væk fra eventuelle sølvstrå. Så for dem, der ønsker at dække deres grå hår uden at ty til farvestoffer eller extensions, kan briller være den perfekte løsning. Og bonus - de giver også de funktionelle fordele af forbedret syn! Så hvorfor ikke give briller til gråt hår en chance og se, hvordan de forandrer dit look som helhed.

Hvilken farve brillestel får dig til at se yngre ud?

Mens briller normalt er et nødvendigt tilbehør for dem med dårligt syn, kan de også forbedre dit generelle udseende som heldhed. Når det gælder om at få dig til at se yngre ud, er briller med stel i varme farver ofte mere smigrende. Nuancer som guld, brun og rød kan supplere gråt hår og give dit ansigt et levende farvespil. En anden mulighed er at vælge briller med gennemsigtige stel eller pastelfarvede stel, som har et blødere og mere delikat look. I sidste ende afhænger de bedste briller til at få dig til at se yngre ud af dine unikke træk og din hudtone - prøv forskellige stilarter, før du beslutter dig for et bestemt par, med vores virtuelle try on. I sidste ende er det vigtigt, at du føler dig selvsikker og komfortabel med dine briller - de skal fremhæve din naturlige skønhed.

Vælg din favorit form

Rektangulære

Runde

Firkantede

Ikoniske