Blue light briller

Beskyt dine øjne mod blåt lys fra din skærm

Hold bedre fokus

Absorberer 30% af blue light

Mindre risiko for hovedpine

Forbedrer din søvn

3 par for 399 kr.

Mix & match brillerne som du vil

Hvad er blue light briller?

Vores øjne bliver dagligt udsat for skadeligt blåt lys fra skærmene på computere, tablets, smartphones og TV. Faktisk bruger de fleste af os mere end 8 timer om dagen på forskellige skærme - og det kan øjnene ikke selv beskytte sig imod. Anti blue light-brillerne beskytter dine øjne fra det blå lys og du vil hurtigt mærke effekten efter en lang dag foran computeren og på telefonen

Fordelene

Når du bruger blue light briller, mens du sidder foran dine skærme, vil de fleste opleve, at nattesøvnen forbedres, man får mindre hovedpine og mindre ondt i øjnene. ...og fik vi nævnt, at du kan se godt ud med flotte og stilfulde briller - samtidigt med at du får alle de fordelene?

Lette glas

Miljø- og allergivenlige materialer

Fleksible hænglser

Udvalgte materialer

Hvordan virker det?

Glassene i anti blue light-brillerne er belagt med et tyndt filter, der blokerer og absorberer de blå lysstråler, der udsendes fra dine skærme. Måske kender du det allerede fra “nattetilstand” på din smartphone, hvor skærmen bliver mere gullig? Vores blue light-briller blokerer og absorberer ca. 30% af det blå lys fra dine skærme.

Blue light-briller – en vigtig hjælp i hverdagen


De fleste af os sidder i timevis og stirrer på en skærm i løbet af dagen, hvad end det er foran computeren på kontoret, med en smartphone eller tablet i hånden eller i sofaen for at se fjernsyn om aftenen. Selv mens du læser denne tekst bliver dine øjne formentligt udsat for det skadelige blå lys, der strømmer ud fra din skærm. I gennemsnit bruger vi danskere helt op imod 8 timer om dagen på at glo på forskellige skærme, men vores øjne har desværre intet filter til at beskytte os mod det blå lys.

Det kan vores fantastiske blue light briller til gengæld hjælpe dig med! Vores briller beskytter nemlig dine øjne mod det blå lys, der strømmer mod dig fra din telefon, arbejdscomputer og dit TV. Blue light briller er over de seneste par år blevet ekstremt populære, og det er der en rigtig god grund til. 

 

Det er begyndt at gå op for flere og flere, at de presser deres øjne til det yderste, når de sidder foran skærmen på kontoret det meste af dagen og samtidig øger skærmtiden om aften på telefonen, iPad’en eller foran fjernsynet. De mange timers skærmtid, som de fleste af os har hver eneste dag, har en negativ effekt på vores øjne. Mange oplever at deres øjne bliver tørre, at søvnen bliver dårligere, eller at de får ondt i hovedet. Alt sammen problemer som kan være forbundet med den heftige eksponering fra blåt lys. 


Vores blue light briller filtrerer 30% af det blå lys, som kommer fra din skærm. Det vil sige, at de beskytter dine øjne fra en stor del af det skarpe lys, som kan være med til at give dig gener som tørre øjne eller hovedpine. Glassene i vores blue light briller er nemlig belagt med et tyndt filter, der blokerer og absorberer de blå lysstråler, der udsendes fra skærmen. På den måde beskytter brillerne dine øjne og hjælper dem med at slappe af, og det fjerner det pres, der ellers normalt kan give hovedpine, når du stirrer ind i skærmen.

Beskyt dine øjnene og se godt ud

Hos Luxreaders har vi arbejdet utrætteligt på at kunne forene blue light brillernes positive effekter for dine øjne med et bredt udvalg af stel og styles, der både er af høj kvalitet og ser godt ud. Vi er heldigvis lykkedes med at skabe et bredt udvalg af modeller og kollektioner af blue light briller, der gør, at du kan se stilet ud, mens du sidder foran skærmen. Derudover har vi arbejdet intensivt på at holde brillernes vægt nede, så du kan have dem på i mange timer ad gangen, uden at stellet vil føles tungt eller være generende dig.

Præcis som vores andre brillemodeller, er vores blue light briller både i høj kvalitet og samtidig til at betale for alle. Vi tilbyder dig en skarp pris på 199 kr for et enkelt par briller elle 3 par for kun 399 kr!

 

Har du brug for styrke i dine blue light briller, er der også hjælp at hente. Vi ved at mange af os, som sidder meget bag skærmen, også bruger læsebriller. Vi har derfor designet nogle blue light briller med styrke, så du ikke behøver at have to par briller på. Vores blue light briller fås i styrkerne +1,+1,5,+2,+2,5. Scroll dig igennem vores sortiment og find de blue light briller, der passer dig bedst. 

 

Gennem vores unikke brug af computerteknologi kan du som kunde prøve alle de briller, du vil online, så du gennem et virtuelt spejl kan finde ud af præcis, hvilke faconer og farver, der klæder dig bedst. Vores ’try-on-funktion’ er designet til at hjælpe dig nemt og enkelt igennem jagten på de perfekte blue light briller til dig. Du kan også læse vores styleguides og blive meget klogere på, hvilke briller blandt vores store udvalg, der passer bedst til dit ansigt og din stil.

Uanset hvilke blue light briller, du ender med at falde for, lover vi dig, at du får en god digital oplevelse og et stort brilleudvalg, som du får lyst til at se nærmere på igen og igen.


Hvis du endnu ikke har prøvet den fantastiske følelse af at tage et par af vores blue light briller på næsen, kan vi kun opfordre dig til at komme i gang. Gør ligesom mere end 30.000 af vores andre tilfredse kunder og bestil et par Luxreaders allerede i dag. Du kan mixe og matche vores briller præcis, som du vil. Vi lover dig høj kvalitet, en lav pris, og at brillerne bliver leveret direkte til dig. Det har aldrig været nemmere at få kvalitetsbriller sendt direkte til døren. Gør dig selv en tjeneste og forkæl dig selv med et par Luxreaders – vi lover, at du ikke kommer til at fortryde det.