Vi vil ændre måden,
du køber dine læsebriller på

Letvægts briller

Miljøvenligt

Fleksible hængsler

Nøje udvalgte materialer

Historien om Luxreaders

Luxreaders er en dansk startup virksomhed med rødder i København. Virksomheden er stiftet med ambitionen om at skabe en platform der vil ændre den måde, vi køber læsebriller på. Verden, som vi kender den, er midt i et teknologisk boom, og vi skal følge med! Det har aldrig været vigtigere end nu at tilpasse og digitalisere den måde, vi handler på, og det begynder med dine læsebriller!

En ny tilgang til læsebriller

Vores virksomhed stræber efter at give en ubesværet oplevelse. Ikke flere køer, ikke mere nøjes med billige over-disken briller, der alligevel aldrig holder eller passer godt. Selvom vores firma er online, værner vi stadig om aspektet ved en personlig shoppingoplevelse hos os. Vores gratis returpolitik fjerner risikoen, der ofte er forbundet med online shopping, så vores kunder kan stole på en sikker og brugervenlig platform ved køb af briller. Dette er kun begyndelsen på at revolutionere den måde, vi køber briller på - den smarte måde!

To runde læsebriller står ved siden af hinanden på et bord

Vores erfaring inden for den optiske industri har afsløret, at markedet er stærkt drevet af køb gennem tankstationer, supermarkeder og lignende. Disse forretninger fokuserer i vid udstrækning på lave priser, høje margener og uden interesse for tilpasning, når det kommer til din pasform, stil og kvalitet. Det ændre vi på! Vores passion for minimalistisk, skandinavisk design er nøgleelementet, som udtrykkes gennem vores skræddersyede briller. Alle vores briller er designet i Danmark, hvor vi hengiver vores arbejde for at forene nye trends med traditionelle og klassiske designs.

Høj kvalitet

Vores briller

Vi har sat barren højt med nøje udvalgte materialer, der normalt indgår i produktionen af dyre designerbriller. Dertil har vi udviklet letvægtsglas, der gør brillerne lette og komfortable at bære. Holdbarheden og komforten på vores briller er en absolut nødvendighed, da man ved daglig brug typisk tager dem af og på mange gange, hvilket stiller krav til kvaliteten.

Dansk design

Vores design

Vores passion for autentiske briller er det grundlæggende element i vores design. Alle læsebriller er designet i Danmark, hvor vi arbejder intensivt på at forene nye trends med traditionelle og klassiske designs. Målet er at skabe udtryksfulde læsebriller, der er mere end et nødvendigt onde.

Det er ikke "bare" læsebriller. Vi mener, at briller skal udstråle dit personlige udtryk - ligesom resten af ​​din garderobe gør.

Digitalt og nemt

Det er ret almindeligt, at mange af os køber vores første par læsebriller et par år for sent, da behovet for dem ofte opstår tidligere (end forventet). Der kan være forskellige grunde til dette, men vi forstår, at når man er ny på rejsen, kan man være usikker på, hvornår eller hvordan man skal begynde. Vi hjælper dig gerne tidligt i processen hvis du har brug for læsebriller, samt hvilke der passer til dit behov.

Til at hjælpe dig har vi udviklet en virtuel try-on samt en online synstest, så vi kan foretage en kvalificeret vurdering af, hvilke briller du muligvis har brug for. Med vores virtual try-on kan du se, hvilke briller der passer dig.

Køb af briller online skal være risikofrit. Vi tilbyder en nem og gratis returløsning. Du bedes blot pakke brillerne ind i den forsendelse, du har modtaget dem i, og klistre det vedlagte returlabel på pakken - så refunderer vi dig. Helt risikofrit!

Dansk Erhverv: "bedste nye e-handelsvirksomhed"

Hvert år udvælger Dansk Erhverv de dygtigste danske e-handelsvirksomheder, med det formål at sætte fokus på succeserne inden for dansk e-handel, og hædre dem, der viser vejen og gør det bedst. Luxreaders er utrolig stolte over at have modtaget 2. pladsen i Dansk Erhvervs e-handelspris 2020 i kategorien "bedste nye e-handelsvirksomhed".

Del din oplevelse

Hjælp os med at blive bedre

Vi elsker at modtage feedback fra vores kunder - både ris og ros! Du er mere end velkommen til at skrive en kommentar eller en anmeldelse af din oplevelse med os. På den måde kan vi blive endnu bedre til at producere og skræddersy de bedste læsebriller og kundeoplevelser.