Returnering & ombytning

Du kan frit og nemt returnere og ombytte dine Luxreaders.

Du kan frit vælge, om du vil returnere med PostNord eller GLS, og du har 100 dages fuld returret.

Glade kunder er vores første prioritet. Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse med deres briller. Derfor har vi for nyligt forlænget returperioden til 100 dage. Fra nu af giver vores refunderingspolitik, mulighed for at genoverveje dit køb og returnere enhver vare helt gratis, og uden at angive en årsag. Følg blot nedenstående guide.

3 trin til refundering

1. Pak varen: Pak de produkter, du vil returnere, i deres originale emballage, og placer derefter æskerne i den pakke, de kom i **. Klister den vedlagte, forudbetalte returlabel ovenpå den gamle *.

Jeg mangler mit returlabel. Kontakt kundeservice

2. Aflever pakken - vi betaler: Aflever din returpakke til din nærmeste PostNord eller GLS pakkeshop. Du behøver ikke bekymre dig om forsendelsesomkostninger, dem dækker vi! ***

Find nærmeste posthus

3. Refundering: Du modtager automatisk en e-mail, når vi registrerer dine returnerede varer, og herefter går refunderingen i gang. Vær opmærksom på at der kan gå op til 14 hverdage inden pengene er refunderet.

3 trin til ombytning

Bemærk venligst: Returnering af produkter er altid gratis ved brug af Luxreaders' forudbetalte returlabel. Dog kan ombytning medføre ekstra leveringsgebyrer.

Leveringsomkostninger ved returnering dækkes kun ved køb af 3 par briller. Der kan derfor forekomme yderligere fragtomkostninger ved ombytning af produkter. Følg vejledningen nedenfor:

1. Produktets emballage: Pak produkterne i den originale emballage og sæt den forudbetalte returlabel på pakken

2. Levering: Aflever pakken til nærmeste pakkeshop eller posthus.

3. Bestil igen: De ønskede briller skal bestilles igen via vores hjemmeside. For at opnå samme enhedspris, som på den originale ordre med 3 par, bedes du kontakte vores kundeservice med dit ordrenummer, hvor du vil modtage en rabatkode*. Så snart vi har modtaget returpakken, refunderes betalingen til den anvendte betalingsmetode.

Bemærk

* Fragten på returordren er kun gratis ved brug af Luxreaders forudbetalte returlabel.

** Ordre leveret i separate pakker skal returneres seperat. Sørg venligst for at placere varen i den korrekte boks.

*** Vi gør opmærksom på, at leveringsomkostninger ikke dækkes ved nedenstående tilfælde:

1) Hvis du har valgt en leveringsform som er dyrere end den billigste vi tilbyder. Her vil du ikke få merudgifterne refunderet.

2) Hvis du har købt flere varer i en ordre og kun returnerer en del af hele ordren. I tilfælde ved køb af 3 par opnåes fri levering, og der vil derfor ikke være nogen leveringsomkostninger at refundere.