Returnering & ombytning

Du kan frit og nemt returnere og ombytte dine Luxreaders.

3 trin til refundering

1. Pak varen: Pak de produkter, du vil returnere, i deres originale emballage, og placer derefter æskerne i den pakke, de kom i **. Klister den vedlagte, forudbetalte returlabel ovenpå den gamle *.

Jeg mangler mit returlabel. Kontakt kundeservice

2. Aflever pakken - vi betaler: Aflever din returpakke til din nærmeste PostNord eller GLS pakkeshop. Du behøver ikke bekymre dig om forsendelsesomkostninger, dem dækker vi! ***

Find nærmeste posthus

3. Refundering: Du modtager automatisk en e-mail, når vi registrerer dine returnerede varer, og herefter går refunderingen i gang. Vær opmærksom på at der kan gå op til 14 hverdage inden pengene er refunderet.

3 trin til ombytning

Bemærk venligst: Returnering af produkter er altid gratis ved brug af Luxreaders' forudbetalte returlabel. Dog kan ombytning medføre ekstra leveringsgebyrer.

Leveringsomkostninger ved returnering dækkes kun ved køb af 3 par briller. Der kan derfor forekomme yderligere fragtomkostninger ved ombytning af produkter. Følg vejledningen nedenfor:

1. Produktets emballage: Pak produkterne i den originale emballage og sæt den forudbetalte returlabel på pakken

2. Levering: Aflever pakken til nærmeste pakkeshop eller posthus.

3. Bestil igen: De ønskede briller skal bestilles igen via vores hjemmeside. For at opnå samme enhedspris, som på den originale ordre med 3 par, bedes du kontakte vores kundeservice med dit ordrenummer, hvor du vil modtage en rabatkode*. Så snart vi har modtaget returpakken, refunderes betalingen til den anvendte betalingsmetode.

Bemærk

* Fragten på returordren er kun gratis ved brug af Luxreaders forudbetalte returlabel.

** Ordre leveret i separate pakker skal returneres seperat. Sørg venligst for at placere varen i den korrekte boks.

*** Vi gør opmærksom på, at leveringsomkostninger ikke dækkes ved nedenstående tilfælde:

1) Hvis du har valgt en leveringsform som er dyrere end den billigste vi tilbyder. Her vil du ikke få merudgifterne refunderet.

2) Hvis du har købt flere varer i en ordre og kun returnerer en del af hele ordren. I tilfælde ved køb af 3 par opnåes fri levering, og der vil derfor ikke være nogen leveringsomkostninger at refundere.