Guide til returnering af varer

Det er nemt, og gratis.

Du kan returnere dine Luxreaders. Det er super nemt og gratis.

Glade kunder er vores første prioritet. Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse med deres briller, og derfor har vi for nyligt forlænget returperioden til 30 dage. Fra nu af giver vores refunderingspolitik mulighed for at genoverveje dit køb og returnere enhver vare helt gratis, og uden at angive en årsag. 

1. Pak varen

Tag det forudbetalte returmærke* ud af pakken, og pak varerne**, gerne i original emballage. Klister det vedlagte returlabel uden på pakken.

2. Send pakken - vi betaler

Aflever din Luxreaders pakke til dit lokale PostNord posthus, eller postbutik. Du behøver ikke bekymre dig om forsendelsesomkostninger: dem betaler vi!

3. Refundering

Så snart vi modtager dine returnerede varer, refunderer vi beløbet. Dette kan tage op til 14 dage.

* Vores returmærke er et internationalt godkendt retur mærke. Grunden til at der ikke er en stregkode på, er fordi modtageren, som i dette tilfælde er os i Luxreaders, betaler for forsendelse så snart pakken er modtaget. Derfor er du IKKE forpligtet til at betale for forsendelsesomkostninger. 

** Varer leveret i seperate pakker skal returneres seperat. Sørg venligst for at placere varen i den korrekte boks, da tiden for refundering eller bliver forlænget.

*** Vi gør opmærksom på, at leveringsomkostninger ikke dækkes i følgende tilfælde:

Hvis du har købt flere varer i en ordre og kun returnerer en del af hele ordren. Hvis du har valgt en leveringsform som er dyrere end den billigste vi tilbyder - her vil du ikke få merudgifterne refunderet.

NB: Returforsendelsen dækkes kun ved brug af Luxreaders' returlabel.