Briller

Høj kvalitet. Lave priser. Direkte til dig.

Letvægts briller

Miljø- og allergivenlige materialer

Fleksible hængsler

Nøje udvalgte materialer

Se verden i et nyt lys:

Luxreaders' briller

Efterhånden som teknologien har udviklet sig, er vi i stigende grad blevet afhængige af gadgets som smartphones, tablets og computere til både arbejde og fritid. Denne konstante brug af skærme har imidlertid ført til en stigning i synsproblemer, herunder øjenbelastning, tørre øjne og sløret syn. Undersøgelser har vist, at langvarig skærmtid også kan forstyrre vores søvnmønstre og dermed føre til yderligere problemer med vores syn. Tænk engang!

Og ikke nok med det, det blå lys fra skærme kan også forstyrre den naturlige søvn-vågnecyklus og bidrage til nærsynethed, en tilstand, hvor øjet ikke er i stand til at fokusere klart på fjerne genstande. Dette har naturligvis ført til et øget behov for briller med stærkere receptur. Flere og flere mennesker rækker ud efter billige briller med styrke for at korrigere synsproblemer forårsaget af skærmbrug. 

Så man kan sige, at vores øjne ikke har det sjovt i denne tid og alder...

...Hvad så? Hvordan kan vi forhindre, at vores øjne lider og stadig have det sjovt, når vi arbejder, læser eller ser vores yndlingsserier?

Bare rolig! Luxreaders er her for at hjælpe dig med at finde de perfekte briller med styrke online. Ingen grund til panik: med den rigtige nuance, form og styrke vil du se lige så charmerende ud som altid! Og sidst på dagen vil intet føles så godt som en følelse af komfort frem for pres foran din bog eller en computerskærm.

3 par for 499,-

Mix & match som du ønsker

Læsebriller kan også være sjove

Når vi bliver ældre, er læsebriller et nødvendigt onde, som vi lærer at elske med tiden. Men hvordan ved du, at tiden endelig er inde? Et af de mest afslørende tegn er, at du holder bøger og blade længere væk fra dine øjne end normalt. Det betyder, at dine øjne har stadig sværere ved at fokusere på nære genstande, hvilket ofte indikerer behovet for korrigerende linser for at bevare et klart syn til hverdagens opgaver.

Hvis det lyder bekendt, er Luxreaders din nye bedste ven! Vores briller med styrke kommer i alle stilarter, former og farver. Og når du skal vælge det rigtige par, er det eneste du behøver vores Try on - prøv vores briller online, for at finde den bedste pasform til dig.  

Når du begynder at udforske vores kollektion, kan du også benytte dig af vores synstest for at få en idé om, hvilken styrke du har brug for, inden du køber briller med styrke online. Du kan prøve Luxreaders synstest lige nu og få den omtrentlige brillestyrke, der passer til dig. At teste din styrke er en god måde at starte på!

Blue light briller: En hverdagslig nødvendighed

Frem for alt er vi udsat for vores skærme i mere end 8 timer om dagen. Og nu har du sikkert hørt, at det blå lys er dårligt for dig, men ved du, hvad blåt lys egentlig er? Og hvordan er det skadeligt? Tja, blåt lys er en type lys, der findes i det synlige lysspektrum. Det udsendes af solen og af elektroniske apparater, som du sikkert ser på lige nu: smartphones, bærbare computere og LED-lys. Og selv om det kan have nogle fordele, som f.eks. at forbedre dit humør og hjerterytme i nogle tilfælde, er det normalt skadeligt for dit syn.

Heldigvis kan du med Luxreaders beskytte dig selv mod blåt lys med vores blue light briller med styrke! Og det bedste ved det er, at de ikke kun filtrerer det skadelige blå lys fra elektroniske apparater, men at de også giver dig mulighed for at bevare din sans for stil med deres slanke og moderigtige design. Forestil dig at kunne arbejde eller spille på dine gadgets i et par timer uden at bekymre dig om øjenbelastning, hovedpine og forringet søvnmønster.

Desuden skal du ikke bare tage vores ord for det! Tag et hurtigt kig på kollektionen af Blue light-briller og prøv vores stilguide. Inden for mindre end 2 minutter og et par ærlige svar finder du dit perfekte par, der passer til din stil!

Solbriller er mere end bare et tilbehør

Vidste du, at du kan bære dine solbriller og stadig have linser, der passer til dig? At du kan slappe af i solen og stadig have en god chance for endelig at læse det kapitel i din yndlingsbog færdig? Det ved vi, og vi er her for at fortælle dig, at vores billige solbriller med styrke findes i alle former, uanset om de er en nødvendighed, et fashion statement eller et strand-essentiale. Solbriller med styrke fra Luxreaders er lavet med brilleglas i antirejseskærm, så du kan tage dem med dig hvor som helst uden bekymringer.

Og når det kommer til at vælge den rigtige form og farve, så lad os se det i øjnene: Du kan have alt på, så længe du føler dig godt tilpas! Men det betyder ikke, at du ikke ser bedre ud i visse former og stilarter. Sagen er den, at kontrasten i dit udseende som regel har en stor effekt. Så hvis du har et hjerteformet ansigt, så tag et kig på vores runde briller med styrke. Hvis dit ansigt er rundt, så vil vores solbriller med firkantet stel være et perfekt match! Og hvis dit ansigt er mere til den ovale og firkantede side, vil rektangulære solbriller være dine bedste venner. 

Hvis du stadig ikke er sikker på, hvad vi taler om, og hvilken form dit ansigt har, skal du ikke være bekymret! Vi har allerede haft det i tankerne. Besøg blot vores Prøv på-guide, og lad os gøre arbejdet for dig. Slap af i din stol og prøv virtuelt forskellige modeller i alle tilgængelige farver. Dermed vil din beslutningsproces forhåbentlig være lige så hurtig som et lynnedslag.

Brug for hjælp?

Personlig Styleguide

Vi forstår godt, at det kan være en vanskelig opgave at finde den stil eller form, der passer til både dit ansigt og dit udtryk. Heldigvis er vi her for at hjælpe dig. Vores skræddersyede stilguide fungerer som en digital modehjælper, der er klar til at føre dig gennem vores hav af farver og former, så du kan finde det perfekte par, uanset om det er runde, klassiske eller et par funky læsebriller! 

Designet i Danmark

Vi tilbyder et bredt udvalg af skandinavisk design ved at hente inspiration fra tidløse klassikere og mere dristige statement-briller. Vi har et bredt udvalg til både mænd og kvinder.

Prøv vores briller på derhjemme

Virtuel Try-On

Visualiser dit fremtidige par briller med vores virtuelle spejl og prøv brillerne på

Shop efter form

Firkantet

Ikonisk

Rektangulær

Rund

Dine spørgsmål om Luxreaders-briller besvaret

  • Hvilke briller er på mode i 2023?

    I 2023 er statement-briller på mode. Det omfatter overdimensionerede stel, dristige geometriske former og vintage-inspirerede designs som et godt gammelt cat-eye-brillestel. Så sæt et statement med dine briller i år. Derudover ser vi også en genopblomstring af klassiske, retro-stilarter som runde stel. Disse vintage-inspirerede briller er perfekte til at tilføje et strejf af nostalgi til dit look. Og ved du hvad? Luxreaders har dem alle!

  • Hvad er styrke i glas?

    Styrke i briller henviser til forskriften, eller den mængde korrektion, der er nødvendig for en persons syn. Den måles i dioptrier og bestemmes af en øjenlæge under en øjenundersøgelse. Den varierer afhængigt af typen af synsproblem, f.eks. nærsynethed eller langsynethed. En nærsynet person (nærsynethed) vil f.eks. have en negativ recept, hvilket betyder, at vedkommende har brug for briller, der korrigerer for fjernsynet. På den anden side vil en person, der er langsynet (hyperopi), have en positiv recept, hvilket betyder, at vedkommende har brug for briller, der korrigerer for nærsynethed.