Briller

Høj kvalitet. Lave priser. Direkte til dig.

Letvægts briller

Miljø- og allergivenlige materialer

Fleksible hængsler

Nøje udvalgte materialer

Se verden i et nyt lys:

Luxreaders' briller

Efterhånden som teknologien har udviklet sig, er vi i stigende grad blevet afhængige af gadgets som smartphones, tablets og computere til både arbejde og fritid. Denne konstante brug af skærme har imidlertid ført til en stigning i synsproblemer, herunder øjenbelastning, tørre øjne og sløret syn. Undersøgelser har vist, at langvarig skærmtid også kan forstyrre vores søvnmønstre og dermed føre til yderligere problemer med vores syn. Tænk engang!

Og ikke nok med det, det blå lys fra skærme kan også forstyrre den naturlige søvn-vågnecyklus og bidrage til nærsynethed, en tilstand, hvor øjet ikke er i stand til at fokusere klart på fjerne genstande. Dette har naturligvis ført til et øget behov for briller med stærkere receptur. Flere og flere mennesker rækker ud efter billige briller med styrke for at korrigere synsproblemer forårsaget af skærmbrug. 

Så man kan sige, at vores øjne ikke har det sjovt i denne tid og alder...

...Hvad så? Hvordan kan vi forhindre, at vores øjne lider og stadig have det sjovt, når vi arbejder, læser eller ser vores yndlingsserier?

Bare rolig! Luxreaders er her for at hjælpe dig med at finde de perfekte briller med styrke online. Ingen grund til panik: med den rigtige nuance, form og styrke vil du se lige så charmerende ud som altid! Og sidst på dagen vil intet føles så godt som en følelse af komfort frem for pres foran din bog eller en computerskærm.

3 par for 499,-

Mix & match som du ønsker

Læsebriller kan også være sjove

Når vi bliver ældre, er læsebriller et nødvendigt onde, som vi lærer at elske med tiden. Men hvordan ved du, at tiden endelig er inde? Et af de mest afslørende tegn er, at du holder bøger og blade længere væk fra dine øjne end normalt. Det betyder, at dine øjne har stadig sværere ved at fokusere på nære genstande, hvilket ofte indikerer behovet for korrigerende linser for at bevare et klart syn til hverdagens opgaver.

Hvis det lyder bekendt, er Luxreaders din nye bedste ven! Vores briller med styrke kommer i alle stilarter, former og farver. Og når du skal vælge det rigtige par, er det eneste du behøver vores Try on - prøv vores briller online, for at finde den bedste pasform til dig.  

Når du begynder at udforske vores kollektion, kan du også benytte dig af vores synstest for at få en idé om, hvilken styrke du har brug for, inden du køber briller med styrke online. Du kan prøve Luxreaders synstest lige nu og få den omtrentlige brillestyrke, der passer til dig. At teste din styrke er en god måde at starte på!

Blue light briller: En hverdagslig nødvendighed

Frem for alt er vi udsat for vores skærme i mere end 8 timer om dagen. Og nu har du sikkert hørt, at det blå lys er dårligt for dig, men ved du, hvad blåt lys egentlig er? Og hvordan er det skadeligt? Tja, blåt lys er en type lys, der findes i det synlige lysspektrum. Det udsendes af solen og af elektroniske apparater, som du sikkert ser på lige nu: smartphones, bærbare computere og LED-lys. Og selv om det kan have nogle fordele, som f.eks. at forbedre dit humør og hjerterytme i nogle tilfælde, er det normalt skadeligt for dit syn.

Heldigvis kan du med Luxreaders beskytte dig selv mod blåt lys med vores blue light briller med styrke! Og det bedste ved det er, at de ikke kun filtrerer det skadelige blå lys fra elektroniske apparater, men at de også giver dig mulighed for at bevare din sans for stil med deres slanke og moderigtige design. Forestil dig at kunne arbejde eller spille på dine gadgets i et par timer uden at bekymre dig om øjenbelastning, hovedpine og forringet søvnmønster.

Desuden skal du ikke bare tage vores ord for det! Tag et hurtigt kig på kollektionen af Blue light-briller og prøv vores stilguide. Inden for mindre end 2 minutter og et par ærlige svar finder du dit perfekte par, der passer til din stil!