Solbriller

Med og uden styrke. Høj kvalitet. Lav pris.

Kategori 3 brilleglas

UV400 beskyttelse

Beskyt dine øjne

Læs i solen

Stort udvalg af solbriller med og uden styrke

Kombiner dansk design med høj UV-beskyttelse

Hvorfor bruge solbriller med styrke?

Er du ikke bare vild med de dage, hvor du kan side og læse på din terrasse eller i en park, mens du nyder solens stråler? Det gør vi også! Lyder det bekendt med et eller flere lag briller, hvor du har solbriller oven på læsebrillerne? Vi kender alt til det, det ser lidt fjollet ud, og det er også ubehageligt.

Frygt ej! Der findes en nemmere løsning. Du skal bare gå efter et par solbriller med styrke. Solbriller er kendt for at være førende mode-accessories, der er en del af dit visuelle udtryk. Vi tager det til det næste niveau ved at give dig æstetiske stel i din foretrukne glasstyrke, så du kan nyde solen, samtidig med at du stadig får fordelene fra dine almindelige læsebriller.

Ud over funktionen af dine normale læsebriller på solrige dage er solbriller med styrke geniale at tage med dig overalt. Solbriller med styrke fra Luxreaders er lavet med brilleglas i anti-rids, så du kan tage dine briller med på stranden uden bekymringer.

Udforsk vores smarte solbriller med styrke i et hav af forskellige modeller og farver, som findes til beskedne priser. Vi har helt sikkert et par solbriller med styrke, der passer til dig.

HVORFOR ER SOLBRILLER VIGTIGE?

... Og hvad er UV-stråler?

UV står for ultraviolet. Det er en form for elektromagnetisk stråling, som naturligt udsendes af solen. UV-lys har været på dagsordenen oftere end nogensinde i de seneste år, efterhånden som vi er blevet klogere på, hvordan UV-stråling virker og påvirker os.

UV-lys kan forårsage alvorlige skader på både vores øjne og hud. De ultraviolette stråler fra solen kan føre til øjensygdomme og øjenskader. Eksempler herpå er makuladegeneration, grå stær, solskoldning af hornhinden og øjenlåget.

Det overses ofte, at UV-stråler kan have skadelige virkninger på vores syn ved at beskadige hornhindens overflade i form af grå stær eller makuladegeneration. Der er dog måder at undgå skaderne på. Ved at bære briller med den rette UV-beskyttelse, og for europæiske somre er solbriller med UV40-beskyttelse ideelle.

Vi er glade for at kunne tilbyde et bredt udvalg af solbriller med styrke og uden styrke. De kan købes online hos os, og vores udvalg består af et hav af farver og former i smagfulde designs med en ren finish.

Tilpas din pakke, unikt til dig.

Mix & Match 3 par briller til 499,-

inkl. fri fragt og 100 dages retur.

FINDE DET PERFEKTE PAR TIL DIG!

Hvilke solbriller passer til mig?

Alle bør bære de solbriller, de kan lide! Hvis du er interesseret i at finde ud af, hvilke solbriller der passer til dit ansigt, så er det en god start at kende din ansigtsform. De fleste ansigtsformer vil passe ind i en af de fem hovedansigtsformer: Oval, firkantet, rund, hjerte og trekant.

Hvis du allerede kender din ansigtsform, kan du hurtigt finde solbriller, der vil være ideelle for dig. Hvis du har brug for mere vejledning, kan du dykke ned i vores dybdegående artikel "Find de perfekte solbriller"

Hjerteformet ansigt: Runde solbriller vil passe godt til dit ansigt.

Trekantet ansigtsform: Ikoniske solbriller kan være et godt match.

Rund ansigtsform: Firkantede solbriller er ideelle til dig.

Oval og firkantet ansigtsform: Se vores rektangulære solbriller.

MEST IDEEL TIL SOMMEREN

Solbriller med UV 400-beskyttelse

Solbriller med UV 400-mærket giver dig næsten 100 % beskyttelse mod skadelige ultraviolette stråler. Mere teknisk forklaret blokerer de bølgelængder på op til 400 nanometer. Dette omfatter også de skadelige UV-A- og UV-B-stråler.

Solbriller med filterkategori 3-mærkning giver en høj reduktion af solens blænding og god UV-beskyttelse. De blokerer alle UVA- og UVB-stråler samt næsten 100 % af sollyset.

Solbriller fra Luxreaders er certificeret UV 400 og angivet kategori 3, hvilket nok er det, du leder efter, når du er på udkig efter solbriller af god kvalitet.

Det anbefales altid at tjekke efter UV 400-mærket og filterkategorien, når du køber solbriller.

Det er også en god idé at tjekke, om solbrillerne kommer med styrke, alt efter hvad du har tænkt dig med dit solbrillekøb. Solbriller med styrke er en god mulighed for at få læsebriller og solbriller på samme tid, og dermed kunne nyde solbriller med styrke i solen med en god bog, eller på stranden, når du nyder solen mens du læser avisen.

Vælg den form, der passer dig

Er du i tvivl? Prøv brillerne på, eller lad os give vores bedste bud med Style guide.

Lette glas

Miljø- og allergivenlige materialer

Fleksible hænglser

Udvalgte materialer

Hvad er de forskellige typer af solbrillelinser?

Der findes mange forskellige typer solbrillelinser, og du kan finde solbriller til stort set alle anledninger.
Polariserede linser, spejlede linser, antireflekslinser, gradientlinser, fotokromiske linser, solbriller på recept er blot nogle få af dem - og de tjener alle deres forskellige formål. Vores solbriller kommer med enkeltstyrke og er især ideelle til sommeren, til at nyde en bog eller papir udendørs.

Hvilken farve solbrillelinse er bedst?

Farven på solbrillelinserne er ikke forbundet med en specifik UV-blokerende egenskab. Forskellige farver på brilleglassene har en effekt på, hvor klart du ser i forskellige miljøer og vejrforhold. I øvrigt er det en smagssag og et personligt valg, som ikke har nogen indflydelse på, hvor godt solbrillelinser beskytter dine øjne mod UV-lys. Derfor er det vigtigste, når du køber solbriller, at du tjekker UV-beskyttelsen. Alle vores solbriller leveres med UV 400 beskyttelse uden undtagelser.

Er mørke linser bedre?

Det korte svar er nej. Det er ikke skyggen eller mørket på solbrillelinserne, der indikerer øjenbeskyttelsesniveauet. Det er belægningerne. I stedet for at lede efter solbriller med de mørkeste linser skal du søge solbriller, der giver den nødvendige UV-beskyttelse for at undgå potentielle øjenproblemer. UV-øjenbeskyttelse er en vigtig sundhedsmæssig overvejelse.
Hvis du shopper efter mørke solbriller, kan det skyldes personlige præferencer. Mørke linser holder dine øjne skjult, når du ønsker det, og det er helt sikkert en god tilføjelse til din nye garderobe.

Er dyre solbriller bedre?

Hvis du tror, at et par designer-solbriller til 2000 kroner giver dig den ultimative UV-beskyttelse, bliver du måske overrasket. Et par dyre solbriller er ikke nødvendigvis bedre.
Det er ikke kun prisen, du skal tage hensyn til, når du skal beslutte dig for, hvilket par solbriller du vil købe. Prisen har intet at gøre med det UV-beskyttende kvaliteter. Det er rigtigt, at de fleste kvalitetssolbriller opfylder reglerne, men nogle dyre designerbriller beskytter ikke dine øjne mod alle UV-stråler. Derfor bør du altid sikre dig, at solbrillerne lever op til forventningerne om en UV 400-beskyttelse som minimum.

Mister solbriller deres beskyttelse med tiden?

Solbrillelinser mister ikke pludselig deres UV-filterende egenskaber, men de mister UV-beskyttelse over tid, afhængigt af hvor meget du bruger dem i solen. Derfor afhænger svaret på spørgsmålet "hvor ofte skal du udskifte dine solbriller?" i virkeligheden af, hvor ofte du bruger dine solbriller. Som en generel regel bør du udskifte dine solbriller hvert andet til tredje år. Det er rigtig godt at benytte sig af vores 3-pair tilbud, så du kan have dine solbriller i lang tid, før du skal anskaffe dig et nyt par.