Firmaaftale hos Luxreaders

Skærmbriller til medarbejdere

Hold bedre fokus

Absorberer 30% af blue light

Mindre risiko for hovedpine

Forbedrer din søvn

Vidste du ...

... at du som medarbejder, der arbejder mange timer foran skærmen har ret til skærmbriller betalt af din arbejdsgiver?*

Retten til skærmbriller

Skærmbriller til medarbejder

Skærmbriller med blue light filter er over de seneste år blevet ekstremt populære, og det er der en rigtig god grund til. Hos Luxreaders mener vi, at både medarbejdere og arbejdsgivere fortjener de bedste rammer på arbejdspladsen. 

Har du skærmarbejde kan du måske nikke genkendende til tørre, trætte eller irriterede øjne sidst på dagen. Nogle kan opleve hovedpine eller nedsat koncentration, mens andre kan have søvnbesvær efter en lang dag foran skærmen. Ligegyldigt de forskellige gener har Luxreaders en løsning til dig, og som medarbejder i Danmark koster det dig ingenting.

Fokus på øjensundhed

De bedste rammer for dine medarbejdere

Vil du som arbejdsgiver danne de bedste rammer for dine medarbejdere, så de hver dag kan yde deres bedste? Selvfølgelig vil du det! Hos Luxreaders får I muligheden for at investere i en sund og komfortabel arbejdsplads med blue light briller til alle, som vi tilbyder med og uden styrke. Med et skræddersyet tilbud på skærmbriller kan I sprede glæde blandt alle medarbejdere, på hele arbejdspladsen. 

De populære briller

Hvad er skærmbriller?

Vores skærmbriller (ofte kaldet blue light briller, briller mod blåt lys eller computer briller) adskiller sig fra vores læsebriller og solbriller. Blue light briller har en særlig linse, der frasorterer en del af det usynlige blå lys som digitale skærme udsender. Computer, telefon, tablets og TV er en fast bestanddel i mange personers hverdag, og efter mange timers forbrug kan man opleve irriterede og trætte øjne. Skærmbriller hjælper med at blokere det skadelige blå lys og dermed beskytte øjnene, så du kan kigge på dine skærme så længe du vil, uden irritationer. 

Blåt lys kommer ikke kun fra skærme, men også fra helt naturligt sollys. Det er nødvendigt og naturligt for øjnene at modtage blåt lys fra solen i de timer og mængder, hvor solen er fremme. Det gør, at vi kan holde os vågne, og så regulerer det vores døgnrytme. Når øjnene derimod bliver udsat for blåt lys i store mængder, på alle tidspunkter af døgnet og uden begrænsning, kan det påvirke søvncyklus og nedsætte koncentrations- og effektivitetsniveau.

Tørre, trætte øjne sidst på dagen?

Beskyt dine øjne med Blue Light briller

Blue light skærmbriller fra Luxreaders neutraliserer effektivt det intense blå lys, der udsendes fra skærmen på digitale enheder. Brillerne bortfiltrerer minimum 30% af det blå lys der kommer fra skærme, og selvom det måske ikke lyder af meget, behøver man faktisk ikke blokere ret meget af det, for at opnå god effekt.

Bedre nattesøvn og øget koncentration

Skærmbriller til arbejdspladsen

Synet ændrer sig hele livet, og derfor ønsker vi at gøre det muligt for medarbejdere og arbejdsgivere i alle aldre og på hele arbejdspladsen, at benytte vores tilbud til erhverv. Brillerne fås uden styrke og med styrke op til +3.5. Hvis man er ude efter briller uden styrke, og ønsker at forebygge og beskytte sine øjne mod det skadelige blå lys, udbyder vi her hos Luxreaders et stort udvalg af stilfulde kvalitets skærmbriller uden styrke. 

Hos Luxreaders leverer vi en løsning til hele arbejdspladsen. Find det perfekte brillestel med vores digitale Styleguide, og prøv brillerne på i vores Try-on univers. Er du i tvivl om hvilken styrke du skal have? Find ud af det med vores virtuelle synstest, og vælg herefter frit mellem vores brede udvalg af højkvalitets skærmbriller i tidløst dansk design. 

Ønsker I et godt tilbud på skærmbriller?

Kontakt os her for et uforpligtende tilbud på skærmbriller til jeres arbejdsplads, så I kan beskytte øjnene i arbejdstiden, mindske gener, øge fokus og koncentrere jer om det, I er bedst til. Vi glæder os til at høre fra jer.

Lette glas

Miljø- og allergivenlige materialer

Fleksible hænglser

Udvalgte materialer