5 tips til at bære briller med hovedtelefoner

5 tips til at bære briller med hovedtelefoner

Hvis du bærer briller og elsker at lytte til musik eller se film, har du måske oplevet det frustrerende i at forsøge at bære hovedtelefoner med dine briller. Men det behøver ikke at være svært eller ubehageligt! Med de rigtige teknikker og produkter kan du nyde din lydunderholdning, samtidig med at du stadig kan se klart. I dette indlæg gennemgår vi tips til, hvordan du komfortabelt kan bære hovedtelefoner med briller, og anbefaler nogle af de bedste hovedtelefoner til brillebærere.
Top Makeup Tips til brillebærere

Top Makeup Tips til brillebærere

Hvis du bærer briller, kender du til kampen med at finde det perfekte makeuplook, der passer til dit stel. Selv om briller kan være et stilfuldt tilbehør, kan de også være en udfordring, når det kommer til at lægge makeup. Men bare rolig - med en smule viden og lidt øvelse kan du med selvtillid rocke ethvert makeuplook med dine briller.
Brilletrends for mænd 2023

Brilletrends for mænd 2023

Er du på udkig efter de nyeste brilletrends til mænd? Så behøver du ikke lede længere. I år ser vi en genopblomstring af retroinspirerede stel, hvor tynde metal- og runde former er særligt populære. En anden stor trend er oversized brillestel, der er perfekte til at gøre et statement. Og sidst, men ikke mindst, tilføjer gennemsigtige farvede stel et strejf af legesyge til ethvert outfit.
Sådan forhindrer du dine briller i at dugge til i kulden - 8 tips

Sådan forhindrer du dine briller i at dugge til i kulden - 8 tips

Når det kolde vejr rammer, kan det være en udfordring at forhindre, at dine briller bliver tågede. I den varmere tid af året oplever vi normalt ikke de store problemer med vores briller, men når vintertiden rammer, står vi ofte over for det problem, at vores briller dugger til, når temperaturen er lav. 

Sådan finder du de perfekte briller til gråt hår - en komplet guide

Sådan finder du de perfekte briller til gråt hår - en komplet guide

Som man siger, "jo ældre man bliver, jo klogere bliver man". Og med den visdom følger også erkendelsen af, at gråt hår er en naturlig del af aldringsprocessen, efterhånden som vi bliver ældre. Nogle vælger at farve deres hår for at dække over de irriterende sølvstrå, mens andre omfavner deres grå hårlokker. En ting er sikkert: Det rigtige par briller kan gøre forskellen.

Sådan rengør du dine briller - Do’s and don'ts

Sådan rengør du dine briller - Do’s and don'ts

Når du bærer dine briller med eller uden styrke meget, bliver de naturligvis beskidte og udsættes for støv, snavs eller endda naturelementer, og det kan sætte deres præg på dine flotte briller. Briller er sarte synskorrigerende anordninger eller tilbehør, og de skal rengøres grundigt, så du kan få det bedste ud af dem! Men hvordan kan du rengøre dine briller korrekt, og hvad skal du IKKE gøre?

Hvad er UV-stråler, og hvorfor er de skadelige for øjnene?

Hvad er UV-stråler, og hvorfor er de skadelige for øjnene?

Ud over at forårsage skader på huden, som de fleste af os sikkert allerede har oplevet eller i det mindste hørt om i form af en solskoldning, kan UV-stråler også forårsage skader på vores øjne. Men hvad er UV-stråler egentlig, og hvordan kan du sikre dig, at du beskytter dine øjne mod de skader, som de forårsager?

Har jeg brug for briller?

Har jeg brug for briller?

Oplever du ofte tørre øjne eller hovedpine, når du forsøger at afkode, hvad der slører dit syn, og om et objekt der er langt væk eller tæt på bestemmer, hvor tydeligt du kan se det? Har du spekuleret over, hvorfor du kan have ondt i øjnene, når du vågner? Har du problemer med at tyde, hvad der står i din yndlingsbog, og er det svært at læse, selv om du hele tiden kniber øjnene sammen?

Aviator Brillernes Historie

Aviator Brillernes Historie

Med den nylige udgivelse af den nye Top Gun-film har aviator-briller, som gradvist er steget til popularitet igen, fået deres fortjente spotlight. Disse solbriller med metalstel er blevet populære siden 1940'erne og nyder fortsat deres berømmelse for deres funktionalitet og modige stil. Men bortset fra at have indrammet mange berømtheders ansigter, har disse aviator-solbriller haft en interessant historie.
Find de perfekte solbriller

Find de perfekte solbriller

Foråret er over os, og sommeren nærmer sig med hastige skridt. En kold drink i vandkanten og en lun sommerbrise. Lyder det godt? Selvfølgelig, men glem ikke et par smarte solbriller, som er en must-have på en dejlig, varm sommerdag. De beskytter ikke kun øjnenene og reducerer rynker, de er også en del af dit outfit! 

Brillemode 2022 - En kvinde bærer gennemsigtige briller fra Luxreaders

Brillemode 2023

Følelsen af nyklippet hår eller et besøg hos kosmetologen. Du kender helt sikkert den gode følelse af et dejligt, frisk pust! Har du tænkt på, hvordan nye briller kan ændre dit look? Undrer du dig over, hvad trender lige nu? Selvom det kan være svært at skille sig af med de gode gamle briller, så er et nyt år lig ny brillemode. Luxreaders giver svaret på dette års brillemode til mænd og brillemode til kvinder

Bæredygtige initiativer

Bæredygtige initiativer

Vi er på en rejse mod en bæredygtig fremtid. Vi stræber efter at gøre vores del for at mindske negative påvirkninger på vores planet. Et centralt element er at kommunikere og sikre medarbejdernes engagement.