Top Makeup Tips til brillebærere

Sådan rocker du øjenmakeup med dine briller

Hvis du bærer briller, kender du til kampen med at finde det perfekte makeuplook, der passer til dit stel. Selv om briller kan være et stilfuldt tilbehør, kan de også være en udfordring, når det kommer til at lægge makeup. Men bare rolig - med en smule viden og lidt øvelse kan du med selvtillid rocke ethvert makeuplook med dine briller.

Mens det at bære briller nogle gange kan føles som en hindring, når det kommer til øjenmakeup, vil disse tips vise dig, hvordan du selvsikkert og fejlfrit kan inkorporere dine briller i din makeuprutine, især når det kommer til øjenmakeup til brillebærere.

Hvordan laver du din makeup, når du bærer briller?

Hvis du bruger briller til daglig, har du måske bemærket, at visse makeupteknikker ikke fungerer så godt med dine briller. For eksempel kan tykke øjenbryn eller fed eyeliner blive skjult af brillestel og gøre dem sværere at se. Men du skal ikke lade dine briller holde dig tilbage fra at eksperimentere med din makeup! Her er nogle tips til at rocke øjenmakeup med dine briller, uanset om du bærer læsebriller, blålysbriller eller receptpligtige briller:

Tip 1: Gå med det lettere stel

Når det gælder dine øjenbryn, skal du bruge lyse, naturlige nuancer, så dine briller sidder behageligt i ansigtet uden overdreven vægt. Dette er især vigtigt, hvis du bruger læsebriller, da den ekstra vægt fra tykkere øjenbryn kan få dine briller til at glide ned ad næsen. For at få et naturligt, poleret look skal du bruge en brynblyant eller pudder til at udfylde eventuelle sparsomme områder og derefter børste dine øjenbryn igennem med en spolebørste for at blende og forme dem.

Tip 2: Less is more - gå efter tyndt stel

Når du bruger din eyeliner, skal du vælge tynde, præcise linjer i stedet for tykke, kraftige linjer. Dette vil hjælpe med at definere dine øjne uden at være for overvældende eller distraherende, især når du bærer runde briller til damer. Hvis du har problemer med at påføre eyeliner med dine briller på, kan du prøve at bruge en tynd pensel eller en flydende liner med en fin spids. Det vil give dig mere kontrol og gøre det muligt at lave præcise linjer, der komplementerer dine briller perfekt.

Tip 3: Neutrale nuancer er det, der gør tricket

Når det gælder øjenskygge, skal du undgå mørke nuancer, der kan smelte sammen med brillestel. Vælg i stedet lyse, skinnende nuancer, der fanger lyset og henleder opmærksomheden på dine øjne. Neutrale nuancer som beige, taupe og champagne er altid et sikkert valg, men vær ikke bange for at eksperimentere med farvestrålende farver som rosaguld eller bløde pastelfarver. Bare sørg for at blande din øjenskygge godt for at undgå skarpe linjer eller ujævnheder.

Tip 4: Brug et spejl med forstørrelse

Hvis du bruger læsebriller, kan du overveje at bruge et forstørrelsesspejl til at lægge din makeup. Det vil hjælpe dig med at se tæt på og lægge din makeup mere præcist. Du kan også investere i et par læsebriller specielt til makeup påføring, hvilket kan være nyttigt, hvis du har problemer med at se små detaljer.

Hvis du leder efter de perfekte læsebriller til at supplere din makeup rutine, har du masser af muligheder at vælge imellem, herunder briller til damen. Luxreaders Adams Black er et af de bedste valg med et firkantet stel med en let afbrudt øjenbrynslinje. Ved at følge disse enkle tips kan du rocke din øjenmakeup med selvtillid - selv når du bærer briller til damer!

Hvordan kan jeg bære mine briller uden at ødelægge min makeup?

En af de største udfordringer ved at bære briller er at sikre, at din makeup bliver på plads hele dagen, især når det kommer til makeup til brillebærere. Nedenfor giver vi et par tips til at holde din makeup frisk og fejlfri...

Brug en primer, før du påfører din foundation

Det vil hjælpe med at holde din makeup på plads og forhindre, at den smitter ud eller smitter af på dine briller. Brug pudder til at sætte din makeup. Det hjælper den med at holde sig på plads og forhindrer, at den smitter af på linserne.

Sæt din makeup med en setting spray eller pudder

Det hjælper med at fastholde din makeup og forhindre, at den overføres til dine briller. Undgå at bruge fedtede eller olieagtige produkter, da de kan få din makeup til at glide af dit ansigt og ned på dine briller. Vælg i stedet fugtgivende, oliefrie produkter, der ikke smitter ud.

Tag dine briller med, når du køber makeup

Dette vil hjælpe dig med at vælge de rigtige nuancer og teksturer, som ikke vil blive skjult af dine rammer.

Det er præcis den stil, som Luxreaders Miller Gold tilbyder. Disse briller er designet i Danmark og fremstillet af letvægts rustfrit stål og har laserskårne fronter i ét stykke, hvilket eliminerer grimme svejsninger og samlinger. Metalsortimentet har fleksible bøjler, der kan justeres, så de passer komfortabelt rundt om hovedet, og bøjlespidserne er lavet af silikone for at holde brillerne på plads.Som kirsebær på toppen vil de ubeskrivelige rammer fra Miller Gold fremhæve din makeup på et helt nyt niveau.

Hvilken slags makeup ser godt ud med briller?

Der findes ingen faste regler for, hvilken slags makeup der passer godt til briller, men der er et par generelle retningslinjer, du kan følge for at fremhæve dine træk og supplere dine brillestel:Vælg en fed læbefarve for at afbalancere brillestel. En knaldrød eller fuchsia læbestift kan virkelig gøre et statement og henlede opmærksomheden på din mund.

Eksperimenter med forskellige øjenskyggefarver og teknikker for at finde ud af, hvad der fungerer bedst for dig, når det kommer til at bære øjenmakeup med briller. Nogle mennesker synes, at røgfyldte øjne ser godt ud med briller, mens andre foretrækker et mere naturligt og diskret look.Vær ikke bange for at prøve forskellige makeuplooks! Med lidt eksperimentering og lidt øvelse finder du ud af, hvad der fungerer bedst for dig og dine briller, når det kommer til øjenmakeup til brillebærere.

Konklusion

At bære øjenmakeup med briller behøver ikke at være en plage alligevel. Med disse tips i baghovedet kan du trygt og fejlfrit inkorporere dine briller i din makeuprutine og rocke ethvert look, du ønsker. Lad ikke dine briller holde dig tilbage fra at eksperimentere med din øjenmakeup og afprøve nye looks - hav det sjovt og vær kreativ!Hos Luxreaders er vi stolte af at kunne forvandle dine bekymringer omkring kombinationen makeup og briller til noget, der faktisk gør fantastiske ting for dit look. Med et bredt udvalg af stilfulde og funktionelle læsebriller kan du finde det perfekte par til at supplere din makeup og hjælpe dig med at se klart på samme tid. Så tøv ikke - begynd at eksperimentere med din makeup og briller i dag og se, hvor fantastisk du kan se ud!