Briller på en bæredygtig måde

Vi er på en rejse mod en bæredygtig fremtid. Vi stræber efter at gøre vores del for at mindske negative påvirkninger på vores planet. Et centralt element er at kommunikere og sikre medarbejdernes engagement.

Bæredygtige initiativer

Lad os være helt ærlige; at drive en online forretning med det formål at gøre kundeoplevelsen bekvem og samtidig leve op til bæredygtige forventninger er en opgave i sig selv. Men det er en rejse, som vi er klar til at tage på.

Faktisk har vi været på denne rejse i et stykke tid. Med en gruppe dedikerede medarbejdere, der er forpligtet til at gøre vores Luxreaders-fællesskab mere bæredygtigt - er vi glade for endelig at kunne fortælle om Green Teamet.

Udvikling af bæredygtighed

Som en online virksomhed er vi i stand til at minimere vores papirforbrug. Det virker oplagt at omfavne online-teknologi og sigte efter at bruge mindre papir for at forhindre skovrydning.

Vores virtuelle try-on og vejledende synstest er højteknologiske løsninger, som vi blandt andet har implementeret for at minimere unødvendige returneringer og som et resultat reducere det miljømæssige fodaftryk.

Når det kommer til produktionen af ​​vores briller, leder vi altid efter måder at forbedre os på. Af denne årsag er vores briller lavet af Cellulose Acetat som indeholder genanvendte materialer, der er biologisk nedbrydelige. 

Vi har forpligtet os til at tilbyde ønskværdige stel gennem tidløst, funktionelt design og langtidsholdbar kvalitet. Filthylstrene, som vores briller kommer i, er omhyggeligt lavet med bæredygtige materialer.

Fra os til dig i miljøvenlig emballage

Vi er stolte over at kunne sige, at vi har fraskåret mellemledende i vores værdikæde, da dette er en game-changer, når det kommer til at reducere CO2-udledning. Det betyder, at vi kan forkorte vejen fra produktion til forbruger og derved mindske transportid. 

Når vi sender din pakke, bruger vi emballage lavet af 100% genbrugsmaterialer. Ved at anvende emballage, der passer til den præcise mængde af bestilte briller, forhindrer vi ligeledes overforbrug.

Vi er nødt til at transportere vores varer ind med fly på nuværende tidspunkt. Vi har dog en målsætning om at vores varer leveres med både tog eller skib i den nærmeste fremtid. Når produkterne ankommer til vores lager, kommer de i så store mængder som muligt, for at minimere CO2-udledningen.

To runde læsebriller står ved siden af hinanden på et bord

Små skridt, stor forandring

Vi ved, at der altid er plads til forbedringer. At være et bæredygtigt, etisk brand inden for brillebranchen, kan være svært at omsætte i praksis. Med vores begyndende bevægelse mod bæredygtighed sigter vi efter at udvise ægte ansvarlighed. Når vi taler om vores produkter, materialer, forretningspraksis og de mennesker, vi samarbejder med, arbejder vi hårdt på at gøre en oprigtig indsats. Vi tror på, at bevidsthed om mærkbare positive initiativer er nøglen til at skabe en reel, varig effekt og ændring. Vil du tage del i vores bæredygtige rejse ? Følg os på Instagram og få mere at vide omkring hvordan du ligeledes kan gøre en forskel.

Tingene ændrer sig hurtigt, hvilket betyder, at vi måske ikke altid kender til den nyeste løsning på et problem på tværs af vores brand eller branche. Hvis du har set eller hørt om noget, som du synes, vi kunne – eller burde – kigge nærmere på, hører vi meget gerne fra dig. Kontakt os på hej@luxreaders.dk