Foråret er over os, og sommeren nærmer sig med hastige skridt. En kold drink i vandkanten og en lun sommerbrise. Lyder det godt? Selvfølgelig, men glem ikke et par smarte solbriller, som er en must-have på en dejlig, varm sommerdag.

De beskytter ikke kun øjnene og reducerer rynker, de er også en del af dit outfit! Du kan finde et hav af forskellige modeller hos Luxreaders, så lad dig inspirere af vores solbrille guide, inden du går på opdagelse, og find de perfekte solbriller til de varme, lange sommerdage.

Hvilke solbriller er moderne?

Vi har gættet det - du vil selvfølgelig gerne have et par solbriller der passer til din stil, sidder behageligt, og som er moderne. Som alt andet indenfor modebranchen, handler det om at finde et par briller der udtrykker din personlige stil.

Er du ude efter et par solbriller med farve eller er du mere til et par klassiske og diskrete solbriller, kan du roligt læse videre. Vi har solbriller som vi ved, at du også vil være glad for til næste år!

Solbriller med styrke

Solbriller med styrke er en to-i-en brille. Alle med hang til læsning i solen kender helt sikkert til et eller flere-lags brille anordning, hvor man har læsebrillen på inderst og solbrillen udenpå læsebrillen.

Det er heldigvis nemt at slippe for besværet, du skal bare have fat i et par solbriller med styrke. Supplerende til dine normale læsebrillers funktion på de solrige dage, er solbriller med styrke geniale at tage med sig i overalt. Vores solbriller med styrke laves med brilleglas i anti-rids - så tag roligt dine briller med på stranden. 

Hvilke solbriller passer til mig?

Ja, hvordan er det nu…? Forrige år havde du måske runde briller, og året efter fandt du ud af, at de rektangulære bare var bedre til dig. Du er ikke den eneste der undrer dig over hvilken form der passer til dig. Med vores hurtige guide til at finde din ansigtsform, vil du hurtigt blive klogere: 

1. Start med at trække håret tilbage.

2. Placer dit ansigt mod et spejl og kig lige ud.

3. Kig på din overordnede ansigtsform og konturererne af dit ansigt og hårgrænse.

4. Sammenlign herfra hvilken form der ligger nærmest din ansigtsform.

Er du klar til at finde de perfekte solbriller? Her bliver du klogere på hvilke solbriller, du skal gå efter. Form og farve har nemlig meget at sige, når det kommer til at udtrykke din personlige stil. 

Solbriller til ovalt ansigt

De fleste mennesker har en oval ansigtsform. Kendetegnene er afrundet hår-kant samt kæbeparti. Har du et ovalt ansigt er du faktisk heldig, for det betyder at du stort set kan bære de fleste solbriller uanset brilleformen.

Gå efter en model der passer til din ansigts bredde, uden at brillerne bliver for små eller for store. Stellet må gerne være lige så bredt som dit ansigts bredeste punkt, som vil gøre se godt ud fra alle vinkler. Du kan med fordel kigge på vores model, Skagen

Solbriller til rundt ansigt

Er dit ansigt næsten lige så højt som det er bredt, har du et rundt ansigt. Med et rundt ansigt skal du gå efter et par solbriller, der opvejer dine bløde træk. Vi anbefaler, at du går efter et par solbriller der er kantede, og gerne lidt brede. Det vil få dit ansigt til at virke smallere og skabe harmoni i dine ansigtstræk.

Vores populære briller, Lidköping, vil være god til dit ansigt, og du kan med fordel tage et kig på vores udvalg af firkantede briller.  

Solbriller til firkantet ansigt

Har du et mere markeret kæbeparti end normalt, er dit ansigt firkantet. Et markeret ansigt vil se godt ud med solbriller, der bløder kanterne op. Nogle firkantede ansigter kan bære kraftige stel, mens det kan være bedre med tynde stel til andre.

Der er forskel på firkantede ansigtsformer, men et generelt godt bud på en smart solbrille til dig med en firkantet ansigtsform er en af vores bestseller modeller, Tromsø.

Solbriller til hjerteformet ansigt

Med et hjerteformet ansigt, som altså er mere trekantet, kan du med fordel vælge et par solbriller med bløde former. Det vil skabe et lidt bredere kæbeparti, og du vil på den måde skabe harmoni mellem din smalle kæbe og dine lidt bredere kindben og pande. En solbrille du kan gå efter for at opnå dette, er vores brillemodel Örebro, som med sit kraftige men bløde stel vil bløde dine ansigtslinjer op.  

Vil du være sikker på at købe de perfekte briller online? Tjek vores artikel “6 tips til at finde de perfekte briller online”