6 tips til at finde de perfekte briller online

Når det kommer til at vælge et par briller, er mulighederne uendelige og du kan måske føle dig overvældet af alle valgene. Målet er at finde et par, der passer til dig og dine behov, og som får dig til at føle dig godt tilpas i din hverdag. Heldigvis er vi her for at guide dig gennem junglen af ​​muligheder, så du kan finde din perfekte pasform. Vi vil lede dig igennem alt fra valg af passende stel, den rigtige slags linser, og hvad du bør tænke over, inden du gennemfører et køb. Fortsæt med at læse for at lære mere.

BRILLESTEL

Valg af det rette brillestel - Luxreaders

1. Valg af det rette brillestel

Først og fremmest er det vigtigt at finde det rigtige brillestel. Hvis du har nogle briller eller solbriller derhjemme med en behagelig pasform, kan du måle dem for at finde din størrelse. Du skal blot måle afstanden mellem de bredeste hjørner af fronten, fra det øverste venstre hjørne til det øverste højre hjørne. Hvis ingen af ​​dine nuværende briller passer godt, eller du bare vil dobbelttjekke dine mål, så følg vores guide til, hvordan du måler din stelstørrelse derhjemme.

En smilende mand bærer Luxreaders briller

2. Sådan måler du din brillestørrelse hjemmefra

1. Find en lineal eller et målebånd

2. Stil dig foran et spejl og mål afstanden mellem dine tindinger. Ideelt set bør næsen ikke forstyrre målingen, så prøv at måle lige under brynene uden at bøje målebåndet for meget. Husk at måle fra det bredeste punkt på dine tindinger.

3. Brug målingen som en guide til rammens bredde. Bestem hvilken af ​​følgende kategorier der passer bedst til dig: 'Smal', 'Medium' eller 'Bred'. Di kan vælg din fortrukne bredde i filteret, når du besøger vores webshop.

Brillestel og ansigtsformer - Luxreaders

3. Hvilke briller passer til din ansigtsform?

Formen på stellet er et vigtigt aspekt at overveje, når du søger efter et par briller. Når man skal beslutte sig for en passende brilleform, er der ikke noget givet svar; vi har alle forskellige ansigtstræk, som vi gerne vil fremhæve og understrege.

Du bør derfor altid følge din egen smag med hensyn til, hvilken form du kan lide og hvilket udtryk du ønsker. Ikke desto mindre har vi oplistet nogle ansigtsformer og matchet dem med stelstile, der typisk passer til denne slags ansigtsform. Er du usikker på din ansigtsform? Følg vores hurtige guide for at finde den ansigtsform, der er tættest på din:

1. Træk dit hår væk fra dit ansigt.

2. Stå lige og placer din ansigt direkte mod et spejl.

3. Se nærmere på den overordnede form og konturer af dit ansigt, hoved og hårgrænse.

4. Tænk på, hvilken form der ligner dit ansigt nærmest.

To runde læsebriller står ved siden af hinanden på et bord

4. Sådan vælger du farven på dit brillestel

Ligesom med formen, er farven på dine briller helt op til dig, og mulighederne er uendelige!

Et godt tip er at starte med at undersøge dine konturer. Har du lyse træk, er det ofte mere flatterende med blødere nuancer, fordi de mørkere kan være dominerende og barske. Med en mørkere kontur, kan stel med mørkere farver give dig den ekstra definition og forhindre dig i at se udvasket ud.

Nogle mennesker tøver med at vælge farvede rammer. Men de glemmer ofte, at farver også kan være neutrale og alsidige. Afdæmpede blå, grønne og røde farver gør underværker, hvis du føler dig lidt kedelig. I sidste ende er det dit ønskede look, der betyder noget, så brug gerne din kreativitet og smag, når du skal vælge det perfekte par.

5. Valg af brille materiale

En af de vigtigste overvejelser, når det kommer til at vælge briller, er valget mellem acetat, gummi og metal.

Som udgangspunkt er acetat og gummi meget ens. De har sjældent næsepuder, og de er ofte tykkere end metalstel. Den største forskel mellem de to er overfladen; acetat stel har et skinnende udseende, mens stel af gummi er matte. Acetat- og gummistel fås i alle slags farver og mønstre, en af ​​de mest populære er det brune skildpaddemønster.

Metalrammer er også en populær mulighed. De har justerbare næsepuder, hvilket gør dem nemmere at justere, hvis du har en flad eller bred næsebro. Folk, der føler, at acetat- og gummistel er en smule for dominerende, vil ofte føle sig mere komfortable med metalstellets slanke karakter. Metalrammer kommer normalt i simple farver som guld, pistol, sølv, sort og blå.

STYRKE

6. Sådan afgører du hvilke styrke du har behov for

Vores øjne stivner gradvist omkring 35-45 års alderen. På dette tidspunkt kan vi måske mærke, at vi begynder at have sværere ved at læse tekster med småt, især i svag belysning.

Spar dig selv for kampen og få et par læsebriller – du vil ikke fortryde det! Styrken du skal begynde med starter typisk ved +1,0 og vil langsomt stige over de næste 10-15 år.

For de fleste af os stabiliserer styrken sig på omkring +2,0 til +2,50. Hvis du er usikker på din styrke, kan du tjekke vores vejledende synstest – det er hurtigt og nemt! Du kan gøre det hjemmefra, og det er helt gratis.

Formål

Hvilken slags briller har du brug for? Vil du have briller, der beskytter dine øjne mod solen, mod blå lys fra skærme? Eller vil du have et helt nyt par læsebriller? Hos Luxreaders kan du vælge mellem solbriller, blue light briller og læsebriller i en række forskellige stilarter. Du kan få dem alle med dine specifikke styrkekrav, og hvis du har svært ved kun at vælge ét par, kan du få 3 par for 499 DKK.

Læsebriller i dansk design

Vi har et bredt udvalg af læsebriller i gummi, metal og acetat. De kommer i en række forskellige nuancer og farver med et minimalistisk, skandinavisk design. Vi tilbyder styrker fra +1,0 til +3,5. Det er hurtigt og nemt at købe læsebriller online hos Luxreaders.

Designer blue light briller

Blue light briller er et must have for vores moderne livsstil. Vores skærmbriller er lavet til at beskytte dine øjne mod det skadelige blå lys, der udsendes fra dine skærme.

Du kan få dem uden styrke og blot nyde fordelene ved det blå lysfilter eller med en linsestyrke, der passer til dine personlige krav. Vores skærmbriller med blåt lys filter i et bredt udvalg af stilarter og farver.

Solbriller

Solbriller er altid en god idé. Det er altid vigtigt at beskytte dine øjne mod UV-eksponering, og med et par solbriller fra Luxreaders kan du også forbedre dit look.

Vores solbriller er gearet med kategori 3 linser, som er den dækning du finder i de fleste solbriller, da den er perfekt til lysforhold, men ikke er for mørk til halvskyet vejr.

Linserne er også UV400-certificerede, hvilket betyder, at de beskytter dine øjne mod alle typer UV-stråler og stiller højere krav end den almindelige CE-certificering.