Brillemode 2024

Følelsen af nyklippet hår eller et besøg hos kosmetologen. Du kender helt sikkert den gode følelse af et dejligt, frisk pust! Har du tænkt på, hvordan nye briller kan ændre dit look? Undrer du dig over, hvad trender lige nu? Selvom det kan være svært at skille sig af med de gode gamle briller, så er et nyt år lig ny brillemode. Luxreaders giver svaret på dette års brillemode til mænd og brillemode til kvinder 

Hvilke typer briller er trending i 2024?

I dette år kommer flere populære trends tilbage. Runde briller, tynde og store briller, ikoniske og karakteristiske detaljer er alle i høj kurs hos for både mænd og kvinder. Hos Luxreaders kan du finde masser af de populære stel i mange former og farver. Til et trendsættende outfit kan du finde ensfarvede eller mønstrede farver. Tør du prøve noget nyt, kan du kaste dig ud i en af de mest fremtrædende brilletrends lige nu, nemlig transparente briller, for et mere subtilt look.

Et klart must-have

Gennemsigtige briller

Transparante briller er en hurtigt fremtrædende trend og must-have i brilleverdenen. Klare stel med lyse nuancer har været populære siden deres fremtræden, og er blevet båret af stjerner som Sarah Hyland, Matthew McConaughey og Jurgen Klopp. Gennemsigtige briller ser godt ud på stort set alle ansigtsformer og hudtoner hos både mænd og kvinder. Enkle i sig selv kan de matches med ethvert outfit til enhver lejlighed. De er hverken for gammeldags eller for prangende i mængden. Du kan trygt bære dem med dit kontorlook, på restaurant, eller hjemme blandt venner og familie. Trondheim Crystal White er en af de populære modeller, som kan findes i læsebriller, blue light briller og solbriller.  

Brillemode til kvinder

Runde briller

Hvis du vil have andre til at lægge mærke til dig, så gå efter et par seje runde briller til kvinder. En smule retro, meget smarte og en hel masse fede, runde retro briller kan passe til en række forskellige looks, fra business til casual.  

Tip: Runde briller er in og moderne briller som kan bæres i kombination med kjoler med blomstertryk, maxinederdele og hotpants. Selvfølgelig kan de også matches med et sofistikeret, enkelt og traditionelt look.

Metalbriller

Hvis du er en minimalist eller ny til at bruge briller, så er vores metalbriller noget for dig! De er tynde, elegante og diskrete, og i visse farver som gold eller steel vil de fremstå enkle, klassiske og diskrete. Tjek vores populære Tromsø Gold i farver som guld eller stål.

Tip: Metalbriller passer sammen med alt og til enhver lejlighed. Vælg denne type brillemodel, når du køber dine første par briller, så du kan være mere eksperimenterende næste gang. 

Ikoniske briller

Ikoniske stel er perfekt kvinden der vil udstråle power, stil og klasse, mens de stadig giver mulighed for udtryk og personlighed. Uanset din stil er ikoniske briller en fremragende stil at prøve i 2024. Örebro Dark Turtle er en populær model, der vil pifte ethvert outfit op.

Tip: De ikoniske briller er gode at have med sig overalt, da de kan bruges som en fast del af dit look. Brillerne er som en accessory der vil pifte ethvert outfit op.  

Brillemode til mænd

Runde briller

Selvfølgelig, en rigtig klassiker! Brilletrends for mænd viser, at runde briller til herrer er en trend, der ses år efter år og fortsætter med at være populær. Stilfulde runde briller i mørke farver giver et raffineret, akademisk og maskulint look.

Tip: Det fede ved runde briller er, at du kan bære dem med alt. Kombiner et par Tromsø Gun med noget simpelt som denim og en t-shirt. Du kan også kombinere dem med et klassisk jakkesæt.

Pilotbriller

Fuldend dit Top Gun-look med et par pilotbriller! Ingen garanti, men du vil føle dig som Tom Cruise, når du bærer et par Göteborg Black. Pilotbriller, også kaldet aviators, giver et smart look med en moderne finish. Pilotbrillerne kan findes i læsebriller, blue light og solbriller.

Tip: For et ægte Tom Cruise-look kan du tjekke vores pilot solbriller. Brillerne i metal fungerer godt til casual wear. Overvej at kombinere med et par chinos og en button-down skjorte.

Firkantede briller

Du kan aldrig gå galt med en tidløs brillesilhuet som firkantet! Vores bestseller model, Oslo Black, er de bedste firkantede briller, der passer til alt, hvad du har på! En klassisk, ubesværet form, der vil stå tidens prøve inden for brillemode. 

Tip: Ideel til enhver ansigtsform og enhver stil, vil de smarte briller tilføje personlighed og definition til dit look, uanset om du har gråt hår eller ej Se vores kollektion af firkantede læsebriller, blå lys briller og solbriller.

Hvilke briller passer til mig?

Er du klar til at gå på opdagelse i vores kollektion af smarte briller til kvinder og smarte briller til mænd? Uanset hvilken stil eller farve du leder efter, er vi sikre på at have det perfekte par læsebriller, blue light briller eller solbriller til dig! 

Anvend vores virtuelle try-on for at prøve brillerne på, og benyt vores styleguide for at finde ud af, hvilke briller der vil passe bedst til dig. Du kan også læse 6 tips til at finde de perfekte briller online. 

Briller er et personligt tilbehør og når du har styr på den nyeste brillemode er briller med til at give et indtryk af din stil og personlighed. Du ved selv, hvad du kan bære, så sæt ikke grænser. Du behøver ikke kun vælge én brille, og du kan finde mange moderne briller hos Luxreaders.