20% rabat på solbriller
& blue light briller

Brug rabatkoden SHADES20 ved checkout

0
Trustpilot rating
0
loyale kunder
0
dages fri retur

Nævnt i

Vi vil ændre måden, du køber briller på

Fra design & produktion
- direkte til din levering

Vi giver dig smarte briller
til lave priser
Virtuel Try-On

Prøv dine briller online

Vores virtuelle try on giver dig muligheden for at prøve brillerne direkte fra din skærm. Vores avanceret teknologi hjælper dig med at finde de perfekte par briller online som passer til netop din stil.

Brug for hjælp?

Personlig Style Guide

Vi forstår at det engang imellem godt kan virke besværligt at finde den rette stil eller brilleform som passer til dit ansigt. Heldigvis er der hjælp at hente. Vores skræddersyede styleguide fungerer som en digital stylist, der hjælper dig med at finde dit helt eget look, hvad end du er til runde, klassiske eller et par smarte læsebriller.

Test dit syn

Online synsprøve

Ved du hvilken styrke du har brug for? Vi tilbyder styrker fra +1.00 og helt op til +3.50. Du fortjener at kunne læse og se klart uden at skele og flytte genstande langt væk. Prøv vores vejledende online synstest for at finde ud af, hvilken linsestyrke du har brug for. Det bliver ikke nemmere!

Mix & Match

Kombiner alle briller
Få 3 par for 499,-
inkl. fri fragt & retur
Mød Frederik Thiele

En mand med en mission

I 2017 undersøgte med- ejer og stifter, Frederik Thiele, markedet for tilgængelige læsebriller og tænkte ved sig selv, at det måtte vi kunne gøre bedre.

I dag tilbyder vi læsebriller i topkvalitet til kunder over hele Europa, direkte fra fabrikken til deres hjem.

Høj kvalitet til en overkommelig pris

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores produkter for at opfylde behovene og forventningerne til smarte og komfortable læsebriller. Vi skaber moderne designs og stilarter, der følger med sæsoner og trends.

Vi springer mellemleddene over og leverer fra fabrikken - direkte til dig. På den måde kan vi tilbyde briller til en fair pris og samtidig sikre gode vilkår for de mennesker, der indgår i vores værdikæde.

+100,000 glade kunder

Se hvad de har at sige

Vi gør alt, hvad der skal til, for at du bliver tilfreds med dine nye Luxreaders. Passer brillen ikke? Mistet en skrue? Knækket glas?

Vi er her for dig. Bare ræk ud til vores Luxreaders Happiness Team.

Bliv inspireret @ luxreaders.dk

Luxreaders - Smarte briller skal ikke koste kassen

Vi udfordrer den traditionelle måde at købe briller på og tilbyder dig designerbriller til lave priser. Måden vi gør det på, er super simpel: vi skærer alle de unødvendige led fra og sender brillerne direkte til dig uden dyre mellemled. Du kan få luksuriøse læsebriller online til kun 249 kr. - og dem som ikke kan beslutte sig om farver eller model, kan få 3 par for 499 kr! Vores briller fås i styrke +1 til +3,5. Hvis du er i tvivl om, hvilken styrke du har brug for, så prøv vores vejledende synstest og få et svar indenfor få minutter.

Fremtiden er autentiske læsebriller til gode priser online

Overklasse brands som ingen har råd til og billigt skrammel som ingen har brug for er historie. Det er tid til at byde velkommen til kvalitetsbriller, der kommer fra design og produktion direkte til dig. Vores digitale features er designet til at hjælpe dig nemt og enkelt igennem jagten på de perfekte læsebriller online. Du kan f.eks. prøve vores store udvalg af briller på dit eget ansigt med vores virtuelle try-on funktion eller få vores anbefalinger om de rigtige læsebriller til dit ansigt og stil med vores styleguide.

Når det klassiske & de nye trends forenes

Vores passion for autentisk skandinavisk design inspirerer os til at udfordre standarden og forene nye trends med det klassiske. Det gode håndværk kommer til udtryk i vores kollektioner af tidløse læsebriller, solbriller og selvfølgelig vores nyeste tilføjelse: blue light briller. Vores blue light briller og solbriller fås både uden og med styrke op til +2,5. Forkæl dig selv med briller i klassisk design som runde og ikoniske modeller eller briller i mere moderne designs som rektangulære og firkantet, der giver både glamour og komfort.

Forkæl dig selv med et par Luxreaders - for det er ikke “bare” briller.